Torsdag 11. oktober, kl. 19:30 kan du høre den store stemme fra Grønland – Rasmus Lyberth i Them. Og det er altid en betagende og helt enestående oplevelse at høre Rasmus Lyberth synge sine grønlandske sange.

Rasmus besidder en ganske speciel evne til at formidle de dramatiske, storslåede og kontrastfyldte fortællinger, der både findes i Grønlands natur og menneskeskæbner. Med sin selvkomponerede musik og sin fængslende stemme synger han om Grønlands natur, befolkningens vilkår og hjemlandets udvikling, så det trodser alle sprogbarrierer og går lige i hjertet hos publikum.

Den grønlandske sanger, sangskriver og skuespiller har siden 1970’erne været et af landets mest populære ansigter. Med sin musik og kunst har han sat fokus på landet mod nord hos et internationalt publikum, og hans kunstneriske engagement har sikret Grønland en af de mest populære, kunstneriske repræsentanter nogensinde. Det kom bl.a. til udtryk, da BBC i juli 2011, havde inviteret Rasmus Lyberth til at medvirke i den årlige promenadekoncert i The Royal Albert Hall.

Rasmus Lyberth bliver akkompagneret af Kristoffer Jul Reenberg på piano. Kristoffer Jul Reenberg akkompagnerer også Gitte Hænning og har spillet med bl.a. Claus Hempler, Niels Hausgaard, StokkCity, Tom McEwan, Hugo Rasmussen m.fl.

Rasmus Lyberth har optrådt i hele verden og har modtaget et hav af priser. Han er en kunstner, og altid en uforglemmelig oplevelse – uanset om publikum lytter til ham i Royal Albert Hall i London eller på Toftebjerg i Them, hvor du kan møde ham – og hans musik

Torsdag 11. oktober 2018, kl 19:30

Info om billetsalg mm følger…