Torsdag 20. september 2018, kl 19:30.

Trioen startede som et projekt for fem år siden for at udforske jazz og improvisation – og har bl.a. udgivet albummet Associated with Water (maj, 2017) – fyldt med kreative kompositioner, stærkt sammenspil og en unik lyd.

Albummet er inspireret af både jazz, klassisk og folk tilsat et stænk af impressionistiske passager, groovy balkan bas, moderne jazz themaer og Chopin-like rubato “islands”.

Christian Balvig, klaver – har arbejdet som komponist og arrangør, bl.a. i samarbejde med Copenhagen Philharmonics og Det Norske Blåsensemble. Frederik Bülow, trommer – er ankeret i trioen og udfolder sig flot – og fylder på med både hektiske, lyriske og mere stille mellemspil. Adrian Christensen, bas – komplementerer bandets lyd. Han spiller med en “moderne jazz lyd tilsat elementer af afro i sit drive” (Peter Rahbek,  Jazz Special). Adrian er desuden co-leader i bl.a. Bangin Bülows Nice Jazz Quartet og Abekejser.
At finde en ny jazz retning og at udvikle bidrag der kan tilføje den nordiske lyd en ny dimension – det er trioens mål. Kom og hør ny jazz serveret af spændende unge musikere med teknik og sjæl på rette spor.

Vi laver koncerten i samarbejde med Spilledåsen i Vrads – og bandet spiller

Torsdag 20. september, kl 19:30 på Toftebjerg – Them Bibliotek & Medborgerhus.

Info om billetsalg mm følger…