Torsdag 20. februar 2020 kan du høre den legendariske GAS´er på Toftebjerg Bibliotek & Medborgerhus.

Søren Berlev har vind i håret og gang i gryderne! Med læderstøvlerne solidt plantet i 70’ernes riffbaserede rockmusik står Søren Berlev og hans Rock’n’Roll Hotel klar til at sparke døren lige op i kronjuvelerne på den danske musikscene.

Rock-veteranen har samlet et hold af dedikerede musikere, der ikke kun spiller, men lever og ånder for rock’n’roll på lige fod med trommetroldmanden selv.

Med sig i bagagen har bandet det anmelderroste album ”You Can Make It!” fra november 2018 og spritnye ”Close To The Line” – begge produceret af Flemming Rasmussen i Sweet Silence Studios.

Der er denne aften lagt i ovnen til en sand rock’n’roll-fest med sprøde riffs, tunge trommer og ørehængende omkvæd – og man er velkommen til at synge med.

Bandet består af den energiske forsanger Esben Hegelund, hvis karismatiske vokal og no bullshit-attitude er i front. Desuden guitar-ekvilibristen Erik Winther og den bundsolide Søren Fjalland på bas, mens gryderne selvfølgelig holdes på fuldt blus af den ustoppeligt svingende Søren Berlev.

I fællesskab skaber de deres til tider hårde, til tider bløde og til tider syrede, men altid højt-energiske rocklyd, der følges til dørs med en utrætteligt virkende spilleglæde. Som i den perfekte verden burde vække musikfolket i Them og omegn.

 Ekstra Bladets Thomas Treo skrev om ”You Can Make It!”:

”… Bundsolidt baskende Berlev fremstår genfødt bag trommerne som Lollands helt egen Phil Rudd, når rockhotellet sparker dørene op til en omgang alt andet end stueren rok og rul med AC/DC og The Rolling Stones i bagagen. Det er måske nok bare rock’n’roll, men det virker, og på herligt underholdende og ukompliceret vis flirter uforfalskede skæringer som Don’t Fool Me, I Got the Rhythm og pladens heftige titelnummer med selve den basale fryd ved en skøn rockskæring …”

Husk at du inden koncerten kan spise i husets café. Bordbestilling er nødvendig og kan gøres på toftebjerg@silkeborgbib.dk eller på 87221980.

Billetpris 200 kr. (inkl. gebyr) på billetten.dk eller køb på bibliotekerne i den betjente åbningstid. Vi ses torsdag 20. februar 2020, kl. 19.30.