Torsdag 7. oktober 2021 kommer BRAGR til Them med lyden af Skandinavien! Brusende, bevægende, brillant underholdning, der begejstrer alle, som har mødt dem. Bandet udgav Live at Engelsholm Castle i januar 2020!

Forinden var Perry Stenbäck blevet kåret som årets musiker/artist ved DMA Folk i 2009 & 2019!

Gruppen består af:
PERRY STENBÄCK (nyckelharpa, guitar, og vokal), CHRISTINE DUEHOLM (trommer, percussion og vokal), JESPER FROST BYLLING (båndløs akustisk bas og vokal/overtonesang) samt KRISTIAN BISGAARD (piano og vokal).

BRAGR giver den skandinaviske folkemusiktradition et nutidigt udtryk.
Bandet spiller både traditionelle melodier og egne kompositioner. Musikken fremstår brusende og frisk, arrangementerne er spændende og overraskende. Musikerne fortæller indlevende om musikken og historierne giver tonerne endnu mere liv.

Perry Stenbäcks nyckelharpa (nøgleharpe), skaber den følelsesmættede lyd, der er selve drivkraften i den tradition BRAGR nyfortolker. Christine Dueholms lette og swingende trommespil, iblandet eksotiske perkussion-lyde, giver på en gang musikken struktur og farve. Jesper Byllings lyriske båndløse bas leverer et samlende drive og melodiske, pumpende baslinier. Kristian Bisgaard supplerer lydbilledet med sit smagfulde og kreative klaverspil. De flerstemmige vokaler bruges primært instrumentalt og er en del af BRAGR’s karakteristiske lydbillede.
BRAGR minder os om, hvem vi var og på mange måder stadig er. Det er lyden af Skandinavien – vores tone i livet. Den kan både give os et opløftende smil på læben og lidt fugt i øjenkrogen.

Koncerten foregår 7. oktober kl. 19:30 på Toftebjerg – Them Bibliotek og Medborgerhus.
Husk at du inden koncerten kan spise i husets café. Bordbestilling er nødvendig, og kan gøres på 8722 1980 eller på toftebjerg@silkeborgbib.dk.

Koncerten koster 150 kr. – køb billet før der bliver udsolgt!