Foto: Lars Skaaning

Tirsdag 12. oktober 2021 får vi besøg af Carsten Dahl & Claus Waidtløw Kvartet med Tribute to Miles Davis.

Carsten Dahl anses i dag for at være en af de mest innovative og geniale improviserende musikere herhjemme. Carsten Dahl har modtaget utallige priser og lovord fra anmeldere verden over.

Claus Waidtløw er en af vores mest anerkendte saxofonister. Han har spillet med flere internationale jazzstjerner – blandt andet Toots Thielemanns, John Scofield, Eliane Elias, Jeff Ballard, Steve Swallow, Christian McBride og Kurt Elling. Han har desuden udgivet en lang række albums – bl.a. det DMA vindende album, Playhouse fra 2015.

Dahl og Waidtløw genforenes her i en stjernekvartet for at hylde en af jazzens allerstørste, nemlig trompetisten Miles Davis – og især den ikoniske kvintet han havde fra 1964 til 1969 – kendt som “The Second Great Quintet” med bl.a. saxofonisten Wayne Shorter og pianisten Herbie Hancock.

Glæd dig til en aften med instrumental jazz i verdensklasse! Du kan i øvrigt på DR’s hjemmeside se et portræt af Carsten Dahl.

Line up: Carsten Dahl – flygel, Claus Waidtløw – saxofon, Daniel Franck – bas og Janus Templeton – trommer.

Mød dem tirsdag 12. oktober 2021 kl 19:30 på Toftebjerg – Them Bibliotek og Medborgerhus. Husk at du inden koncerten kan spise i husets café. Bordbestilling er nødvendig, og kan gøres på 8722 1980 eller på toftebjerg@silkeborgbib.dk.

Der bliver rift om billetterne – og du kan allerede nu bestille dem via vores billetsalg!