Fra Nørresundby til Them torsdag 16. december 2021 kl. 19:30.
Mærk jer navnet – GRACE JAMES!

Rygterne har sviret igennem et stykke tid. ”Tjek lige dem her ….”

Bandet – der rammer et moderne tvist af roots, blues, urban country og rock’n’roll – har via deres fængende live optrædener i et stykke tid været ”talk of the town”. Og Aalborgs egen musikalske nestor Ivan Pedersen har kastet sin kærlighed på dem og har blandt andet sagt: Hør dem, mærk jer navnet!

Grace James er centreret omkring sangskriver duoen Stine Flyvholm (vokal) og Jimmy Guldbæk (vokal, guitar). To velklingende vokaler der i duet smelter sammen i front.

Sangene er positive og fængende, med en let tone og et charmerende budskab. Samtidig har bandet også en rå, groovy og lækker rock’n’roll attitude. Og en smittende og umiddelbar tilgang til deres musik, som man ikke kan undgå at blive ramt af. Der er garanti for en live oplevelse, hvor det er svært at sidde stille!

Grace James har rødder i det kolde nord (Nørresundby), men musikken leder tankerne hen på sydstaternes USA. Fra den støvede ørken i Texas til en dampende gryde i New Orleans. Med sig har de i trio-versionen Nils Bo Poulsen på trommer.

Facebook citater:

  • Ivan Pedersen: I er bare SÅ fede!!!!!! Grace James forever.
  • Anders: Det lyder simpelthen så åndsvagt godt!!Fedt, fedt, fedt!!!
  • Gitte: I er bare fantastiske, tak for endnu en god sang!
  • Birtha: Så FEDT-mangler ord
  • Sanne: I styrer for Wildt-jeg er fan!

Kom til koncert med trioen torsdag 16. december 2021 kl. 19:30 på Toftebjerg – Them Bibliotek & Medborgerhus. Billetpris 100 kr.
Billetsalg på nettet – eller på Silkeborg Bibliotekerne.

Husk at du inden koncerten kan spise i husets café. Bordbestilling er nødvendig, og kan gøres på 8722 1980 eller på toftebjerg@silkeborgbib.dk.