Torsdag 21. marts kan du opleve et musikalsk foredrag “Spring ud på dybt vand” – fortalt gennem tale, lyd og billeder af Jakob Illeborg, som fortæller sin vilde historie, og stiller spørgsmålstegn ved, om vi er åbne nok for eventyr. Hvordan kan vi udfordre os selv i hverdagen og på arbejdspladsen? Bliver det nogensinde for sent at tage på eventyr?

Aftenens foredrag kombineres med en mini-koncert med enkelte numre fra det nye solo-album, der udkommer i foråret 2019, og historier om, hvordan numrene blev til – ofte i fjerntliggende dele af verden, under meget specielle forhold. Publikum vil gå opløftet fra aftenen, og hvem ved – måske med et ønske om, at trække stikket og springe ud, der hvor man ikke kan bunde og alt kan ske.

Jakob Illeborg dannede som ung – sammen med 4 andre musikere – bandet Warwick Avenue, og tog til London for at prøve kræfter med det store udland.  Det skulle have været en tre måneders tur, men bandet endte med at bo i London i mere end 10 år. Warwick Avenue skrev kontrakt med Columbia Records i USA, udgav plader, skrev filmmusik og turnerede i hele verden.  

Det var et fantastisk eventyr, som Jakob Illeborg aldrig havde opnået uden dumdristighed og vovemod. Sideløbende med musikkarrieren studerede Jakob historie i London, og det blev begyndelsen på den journalist-karriere, der efterfølgende tog fart. Jakob Illeborg har bl.a. skrevet for The Guardian og Weekendavisen, udgivet bøger og blev korrespondent for DR Nyheder i London. Efterfølgende rejste han rundt i verden som DRs første globale korrespondent, vendte tilbage til Danmark og blev vært på Kontant på DR1.  

Jakob Illeborgs nye soloplade kommer i foråret 2019, indspillet med fantastiske musikere. Der er både ørehængere og tekster til eftertanke, og albummet oser af en unik livestemning. Arrangementet foregår i samarbejde med Silkeborg Bibliotek.

Billetsalg på billetten.dk

HUSK at du inden arrangementet har mulighed for at spise i caféen på Toftebjerg.
Du kan allerede nu bestille plads på toftebjerg@silkeborgbib.dk eller på 8722 1980. Prisen for menu er 70 kr. ekskl. drikkevarer / NB! Der er begrænset antal pladser!