Torsdag 31. januar 2019, kl. 19:30 optræder Laura Illeborg  i Them.

Hun er tilbage med nye sange om eksistens, uforløsthed, blå Gajol og kærlighed – i en ny LIVE konstellation med sin gamle makker Niels Dahl (Vildnis) på kontrabas, Mikkel Grue på guitar og en af landets bedste guitarister, selveste Knud ”er Gud” Møller (Johnny Madsen) – som også har produceret den nye plade.

”Det Går Tit Godt” er indspillet i Sweet Silence Studios med den legendariske Flemming Rasmussen (Gasolin, Metallica, Sort Sol m.fl) bag mixer pulten.  Resultatet er 11 smukke og eftertænksomme numre – nogle vil måske kalde det et mere modent udtryk, men nu er der jo også gået 10 år siden sidst.

Lauras kombination af enkel popmusik og underfundige tekster er altid blevet vel modtaget af publikum, og pressen har ofte udnævnt hende, som Danmarks fineste repræsentant på sit felt.

Musikken er nænsomt tilbagelænet og tidløs. Der veksles mellem det helt klassiske singer/songwriter univers – og det mere viseagtige. Ægte og altid med hvilepulsen i behold, og mest af alt bevæger sangene sig reflekterende og eftertænksomt omkring livets små og store spørgsmål. Laura Illeborg evner på moden og charmerende vis at vikle hverdagens små gøremål ind i mere essentielle og reflekterende tanker.

Ved koncerten kan man også nyde at Knud Møller ikke bare er ”Gud” når han skal håndtere den elektriske guitar, men så sandelig også mestrer de akustiske strenge. Det vil der være rig lejlighed til ved koncerten i Them, hvor der således vil være et sjældent genhør – også med Møller – på én af landets mest intime og tætte scener.

Koncerten foregår på
Toftebjerg – Them Bibliotek & Medborgerhus, Røllikevej 3
Torsdag 31. januar 2019, kl. 19:30.

Billetpris 190 kr. på billetten.dk – eller på biblioteket i personalebetjent åbningstid

Husk, at du inden koncerten kan spise din aftensmad i husets café.