Torsdag 10. november kl. 19:30 kan du opleve en stor stemme, et inderligt klangunivers og en sans for at skrive sange – netop i Them.

Mirja Klippel forbinder dybt personlige erfaringer med billeder fra den nordiske natur. Den finske sangskriver, sanger og multi-instrumentalist har markeret sig som et særligt talent på den alternative folk-scene.

Allerede hendes debut-EP “Lift Your Lion” (2016) indbragte den københavner-baserede musiker en Danish Music Award Folk som Årets Sangskriver. Siden har hun turneret flittigt i både Europa, Rusland og Nordatlanten, ligesom hun i 2018 udsendte det roste fuldlængde-album “River of Silver”.

Hendes seneste album, “Slow Coming Alive”, fik tre nominationer på Danish Music Awards Roots i 2021. Med dette album føjer Klippel atter nye nuancer til sin alternative og poetiske folk og fortsætter med at udvide dybderne og højderne i sin sangskrivning.

Med sin faste medmusiker Alex Jønsson og folkstrygertrioen Vesselil, drager hun publikum ind i et organisk og atmosfærisk univers, hvor personlige erfaringer åbner op for psykologiske dybder, og hvor intime rum går hånd i hånd med rå og vilde landskaber.

Koncerten gæstes af den danske DMA-nominerede vokal- og strygetrio Vesselil, som udover Klippels sange spiller og synger nordisk traditionel og nykomponeret “kammerfolk”.

Vesselil har med deres intense nærvær og hengivne sammenspil skabt et varieret, elegant og energifyldt koncert repertoire med dybe rødder i den nordiske folkemusiktradition.

Line up:
Mirja Klippel: sang, guitar & waldzither
Alex Jønsson: guitar, kor
Vesselil
Clara Tesch – violin, brastch, & sang
Elisabeth Dichmann – violin & sang
Maja Aarøe Freese – femstrenget cello & sang

Mød hende torsdag 10. november 2022, kl 19:30 på Toftebjerg.

Billetter koster 150 kr. / 100 kr. for medlemmer.
Billetsalg – klik her.

Og husk du inden koncerten kan spise i husets café.
Bordbestilling på 87 22 19 80 eller toftebjerg@silkeborgbib.dk.

Bordbestilling pr. mail er først gældende, når du har modtaget en bekræftelse.