Onsdag 11. marts 2020 byder Kulturstafetten velkommen til en aften i rockens tegn. Da kommer nemlig Rock´n Stones – et godt dansk Rolling Stones coverband – med en energi, der når ud over scenekanten.

På tværs af generationer mødes gruppens medlemmer fra Rock´n Stones om den legendariske musik fra Rolling Stones. Det er ikke et forsøg på at ligne eller efterligne, men et mål at publikum finder genkendelses-glæden frem, og nyder de sange vi alle kender så godt. Energien og den fede Stones-guitar vil tage dig tilbage til en tidslomme, hvor vejen blev banet for den rock vi kender i dag. Så lad os bruge en aften sammen med ægte rock fra verdens største rock band….

Bandet: Morten Møller-Lassen (sang og guitar), Mikkel Højgård (keyboard), Finn Pedersen (bas og kor), Hans Jørn Bay (trommer), Jacob Fjeldberg Jensen (Lead guitar) og Anders Møller Grønberg (lys & lyd).

Køb din billet på Billetten.dk til Onsdag 11. marts kl. 19.30. Pris 130 kr. (inkl. gebyr).

Det foregår på Toftebjerg – Them Bibliotek & Medborgerhus. Og husk, at du inden koncerten kan spise i husets café! Bordbestilling er nødvendig. Skriv en mail til Toftebjerg@silkeborgbib.dk eller ring på 8722 1980.