Torsdag 27. september 2018, kl. 19:30 er den amerikanske blues-slide guitarst Ron Hacker atter i Danmark!

Ron har forelsket sig i landet langt fra Donald Trump og det dog-eat-dog life som har været en stor del af hans liv. Et liv som han malende beskriver i selvbiografien White Trash Bluesman – og som umiskendeligt høres og mærkes i hans guitarsspil og sang.

Ron har rundet de 70, men siger at han sjældent har følt sig bedre – og at han er klar til en turné mere i Danmark. Det bliver hans tredie med The Danish Hacksaws: Niels Nello Mogensen på bas og denne gang Per Kolling på trommer. Per og Nello spillede den første koncert med Ron i 2013.

Ron Hacker bor i New Orleans har spillet sin delta-blues i hovedsagelig San Francisco i mere end 35 år og har adskillige gange optrådt på alle store festivaler der. Han har også turneret flittigt i det meste af Europa og denne gang kommer han direkte til Danmark fra en turné i Frankrig.

Han er kendt for sin unikke og meget energiske stil. Han har været ind og ud af fængsler og opdragelsesanstalter og taget hele turen ned – og op igen. Som han nu siger: ”As I’ve gotten older I’ve tried to concentrate more on playing the Blues than living them.

Ron Hacker har udgivet 11 albums. Han har optrådt og spillet på flere film og bl.a. indspillet med Tom Waits: “He’s a prototypical bar band/honky tonk/dive/jukejoint/roadhouse kinda player”.

Glæd dig til en forrygende aften med blues på
Toftebjerg – Them Bibliotek & Medborgerhus
Torsdag 27. september 2018, kl. 19:30

Info om billetsalg mm følger…