Torsdag 28. oktober kl 19:30 kan du møde Skønhederne og Udyrene på Toftebjerg. Navnet dækker over et rytmisk band med lokale rødder, der leverer udtryksfulde fortolkninger af kendte kunstnere som Leonard Cohen, Bonnie Raitt, Dylan, Waits, Prince, Michael Jackson, samt mindre kendte, men mere moderne sangskrivere.

Musikken bliver præsenteret med humor og sunget og spillet med musikalsk nerve og nærvær.

Skønhederne og Udyrene beskriver med et glimt i øjet sig selv som ” et rytmisk band med vægt på udyrlig skønsang, der ikke frygter melankolske mol-akkorder, men i øvrigt går efter det, der dur”. Således er de velkendte ‘udyr’ Niels Bak, mangeårig rockguitarist og Ejvind Dengsø på piano -garanter for gedigen rock, der ruller.

Rytmegruppe og sangere er Maria Lægsgaard, kendt fra Phil Stewardband og Ontime samt Jes Dorf – begge fra Vrads – og datteren Signe Dorf fra Århus.

Glæd jer til en både munter, musikalsk varieret og stemningsfuld aften i godt selskab med andre, der også er mindre kendte, men til gengæld mere end værd at kende -:) – når de torsdag 28. oktober 2021, kl. 19:30 træder op på scenen i Tofteberg – Them Bibliotek & Medborgerhus. Billetpris 100 kr.

Billetsalg på nettet – eller på Silkeborg Bibliotekerne.